Konservgeek på P4 Gävleborg
Nyheter

Konservgeek på P4 Gävleborg

För ett par veckor sedan gjordes ett litet reportage med Konservgeek på P4 Gävleborg. Bizz Sjöblom från kanalen kom hem till oss för att prata om lite konservering med mig, Jocke. Just när Bizz hörde av sig någon vecka tidigare hade vi egentligen inget aktuellt som behövde konserveras, men som av en händelse råkade den lokala mataffären ha väldigt billig färsk lax just då. Det blev att vi köpte två stora laxsidor. Receptet på konserverad lax hittar du för övrigt här.

Tyvärr råkade jag nämna botulism lite väl kortfattat så jag inser såhär i efterhand att jag kanske skrämde bort fler än jag övertygade. Men bortsett från det känner jag mig ändå nöjd. Lyssna gärna på reportaget här nedan (cirka 10 minuter sammanlagt). Längst ner finns även en kortklippt version om du inte orkar lyssna på hela avsnittet.

Del 1
Del 2

Konservgeek på P4 Gävleborg, kortversion (knappt 2 minuter):

Jocke Berg Konservgeek
Jocke

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.