Konservgeeks forum
Nyheter

Forum, Patreon och Vardagsprepping

Något vi har funderat länge på är att starta ett forum för ”konservgeeks”. Nu har vi äntligen gjort slag i saken! Internetforum kan tyckas vara en gammal relik från ”den gamla eran av internet”, men då vi själva har upplevt hur sociala medier som Facebook och Instagram inte är helt optimala för mer djupgående diskussioner i det här ämnet kände vi att det kanske ändå behövdes ett forum på svenska om just konservering. Om du håller med får du gärna haka på, och få en gemenskap med fler som är intresserade av det här ganska smala ämnet!

Trådar och kategorier ser du först om du loggar in eller registrerar dig som användare. Vi har helt enkelt valt att forumet endast är synligt om du loggar in. Det kan komma att ändras i framtiden om det blir aktuellt, men just nu har vi valt att göra så.

Vi har dessutom startat en Patreon-sida. Om du vill stödja oss med från 25 kr i månaden hjälper du oss att fortsätta med arbetet att sprida kunskap om konservering genom den här sidan. Då får du också tillgång till alla funktioner i forumet, inklusive att ladda upp filer/bilder. Det betyder oerhört mycket för oss om du vill vara med. Men det är såklart helt frivilligt och du kan ändå skriva i forumet även utan att stötta oss på Patreon.

För övrigt: Idag kommer vi (närmare bestämt Jocke) bli inspelade i en intervju med podden Vardagsprepping. Det känns väldigt kul och spännande, och så fort avsnittet finns att lyssna på kommer vi att länka till det här på hemsidan. Vardagspreppings podd har väldigt intressanta diskussioner om hemberedskap och är en de poddar vi själva lyssnar på. Så om du inte lyssnat innan så passa på att börja nu!

Jocke Berg Konservgeek
Jocke

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.