Hemkonserverad ajvar

Är du ute efter säkra, labbtestade konserveringsrecept? Om du kan tänka dig recept på engelska så är det bara att gå in på National Center for Home Food Preserving eller Healthy Canning så finns typ allt du vill ha där. Klart! Men såklart vill väl inte alla det. Därför kommer det här också ett gäng säkra recept som vi antingen har översatt eller gjort baserat på säkra principer.

Vi fyller med jämna mellanrum på med konserveringsrecept i den mån vi hinner på fritiden. Vill du stötta oss i det arbetet kan du bli medlem på vår Patreon (och kan då tjuvkika på kommande recept en månad i förväg). ♡

I varje recept finns det gröna taggar under rubriken som markerar om man ska använda sig av vattenbadskonservering eller tryckkonservering i receptet. Alla recept som gäller vattenbadskonservering kan du också använda dig av ångkonservering om du vill – om du har en ångkonserveringsapparat eller tryckkonserveringsapparat.

Kommentera gärna nedan om du tycker att det saknas något speciellt viktigt recept på sidan, så ska vi ha det i åtanke nästa gång det är dags att testa något nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.