Vardagsprepping logotyp
Nyheter

Konservgeek på Vardagsprepping

Äntligen är avsnittet med Konservgeek på Vardagsprepping släppt! I poddavsnittet är Jocke med och pratar om botulism, vattenbadskonservering, tryckkonservering, utrustning och lite allmänt om konservering ur beredskapssynpunkt. Avsnittet finns där poddar finns, men du kan förslagsvis lyssna på det genom Spotify eller Youtube nedan. Vad tyckte du om avsnittet? Kommentera gärna!

Vi vill rikta ett jättestort tack till Vardagsprepping för att vi fick chansen vara med i er podd – det var riktigt roligt! Passa på att besöka deras blogg och att lyssna på fler avsnitt som behandlar beredskap på olika sätt. Mycket spännande lyssning utlovas.

Vi vill också passa på att hälsa alla nya besökare på bloggen välkomna! Och till både nya och gamla besökare vill vi också tipsa om att registrera er i vårt nystartade forum här på hemsidan. Där kan ni diskutera konservering och konserveringsrelaterade ämnen med andra konservgeeks. 🙂

Heli

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.