Förvara konserver
Nyheter

Konservgeek ett år!

Hej på er! Det slog oss precis att vi officiellt lanserade sidan den 17:e augusti 2022 – alltså fyller Konservgeek ett år just idag! Det började med ett skafferi med lite burkar, och slutade med en hemsida. Tiden har gått fort minsann. Nu är vi här, ett femtiotal inlägg senare, och Konservgeek börjar faktiskt bli en ganska välfylld sida med information och recept för alla som vill lära sig mer om hemkonservering.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som läser, kommenterar och tipsar andra. Det är så kul att se hur hemsidan växer och att få läsa alla era tankar och funderingar! Häromdagen passerade vi 600 visningar på en enda dag, vilket känns ganska otroligt med tanke på att vi bara hade några stycken om dagen när vi började. Vi vill också rikta ett extra stort tack till våra underbara sponsorer som stöttar oss genom Patreon! Det är såna som ni som gör att det känns så kul att hålla på.

Konservgeeks forum

När vi ändå har er på tråden vill vi passa på att påminna om FORUMET! Vi lanserade forumet för ganska längesedan vid det här laget, och hittills har det kanske inte riktigt blivit den hit vi hoppades på (kanske för att vi är så otroligt dåliga på att göra reklam). Men om du känner för att diskutera konservering på ett strukturerat och lättöverskådligt ställe helt fritt från en massa algoritmer som bestämmer vad du ska se och inte, då kanske forumet är rätt för dig! Det finns åtminstone två aktiva medlemmar än så länge. 😆 Hoppas vi ses där!

Jocke Berg Konservgeek
Jocke

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Eva-Lena säger:

    Det är lika roligt varje gång ni publicerar ett inlägg. Har nyss börjat tryckkonservera och uppskattar era recept och all information om burkar och annan utrustning. 👍

    1. säger:

      Stort tack för det, vad roligt att du uppskattar sidan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.