Vad är Clearjel?

Clearjel är smaklös modifierad stärkelse som används som förtjockningsmedel i olika konserveringsrecept, exempelvis för olika såser och pajfyllningar. Clearjel bryts inte ner vid konservering eller eventuell bakning samt tål en mängd olika pH-nivåer. (Observera att Clearjel inte ska förväxlas med Instant Clearjel som bryts ner vid konservering och endast kan användas vid bakning.) Går numera att köpa på vår systersajt konservbutik.se.

Heli

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!
Heli

Gillade du inlägget? Stötta oss gärna på Patreon!
Become a patron at Patreon!

Du kanske också skulle vara intresserad av …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.