Välkommen till forumet på Konservgeek.se!

Nyheter från oss på Konservgeek


Admin
Administratör
Inlägg: 5
Blev medlem: 20 feb 2023, 22:00

Hej!

Vad kul att du har hittat hit till forumet på Konservgeek.se! Här är tanken att vi kan diskutera konserveringsmetoder, tipsa om den bästa utrustningen och byta recept – och mycket mer!

Internetforum kan tyckas vara en gammal relik från "den gamla eran av internet", men då vi själva har upplevt hur sociala medier som Facebook och Instagram inte är helt optimala för mer djupgående diskussioner i det här ämnet kände vi att det kanske ändå behövdes ett forum på svenska om just konservering. Om du håller med får du gärna haka på, och få en gemenskap med fler som är intresserade av det här ganska smala ämnet!

Men var finns alla trådar och kategorier, tänker du kanske? Du ser dem först om du loggar in eller registrerar dig som användare. Vi har helt enkelt valt att forumet endast är synligt om du loggar in. Det kan komma att ändras i framtiden om det blir aktuellt, men just nu har vi valt att göra så.

Om du vill ha tillgång till alla funktioner i forumet, inklusive att ladda upp filer/bilder, kan du bli en Patreon-medlem genom att betala 25 kr i månaden. Om du tycker att det är värt det stöttar du samtidigt oss i arbetet att sprida kunskap om konservering genom den här sidan.

/Jocke och Heli, konservgeek.se

EDIT: Vi hade tidigare, som det hintas om i det här inlägget, låst möjligheten att läsa mer än bara det första inlägget i varje tråd för de som inte är inloggade. Det har vi nu tagit bort och forumet är fritt att läsa för alla.

EDIT 2: Vi hade tidigare, som det också hintas om i det här inlägget, låst möjligheten att ladda upp bilder för icke-patreonmedlemmar. Det har vi nu tagit bort och samtliga medlemmar kan nu ladda upp bilder. Se fliken "bilagor" när du skriver ett inlägg för att hitta var du gör detta.

Låst