Den där torrkonserverade potatisen

Här diskuterar vi allt som rör tryckkonservering


Användarens profilbild
Jocke
Inlägg: 77
Blev medlem: 20 feb 2023, 22:08
Ort: Delsbo
Kontakt:

Senaste inlägget handlade om att torrkonservera potatis. Jag stötte på fenomenet genom "the canning diva", men har efter det fått det rekommenderat av youtubes algoritm flera gånger. De som gör det verkar helt religöst övertygade. Vi kan ju inte veta hur det skulle funka i praktiken utan att några gjort ett riktigt test av det hela. Men om ni fick gissa, vad tror ni? Skulle det i teorin funka? Jag är väldigt skeptisk själv, av just de anledningar jag skrev i inlägget. Potatisar är helt enkelt för fasta för att jag tror det ska kunna vara lämpligt. Jag gissar att det kanske skulle funka om man ökade tiden drastiskt, men då får man inte längre de "fördelar" man vill åt med att torrosta potatisen.

Jijo
Inlägg: 4
Blev medlem: 18 jan 2024, 11:23

Lyssna på tant Rose 😄
https://www.youtube.com/watch?v=1rMrV8IgwCY

Det verkar inte vara en bra ide med torrkonservering😳

Skriv svar